Ons EK, uw app, uw stijl!


HET RELATIEGESCHENK VOOR HET EK


    

Probeer de demo
Klik op een icoon van de smartphone voor meer informatie

YOURFOOTBALLAPP


HET RELATIEGESCHENK VOOR HET EK


Het begint langzaam te kriebelen. We staan aan de vooravond van een prachtig EK. De beloftes zijn groot, de spanning stijgt en alles wordt gereed gemaakt om er een onvergetelijk feest van te maken. Vanaf nu slaat de EK koorts onverbiddelijk toe en houdt het de 24 deelnemende landen de komende maanden stevig in zijn greep. Fans willen continu weten wat er gebeurt, waar zij ook zijn. YOURFOOTBALLAPP is vanaf nu hun personal reporter ter plaatse.

Een UNIEKE give-away.


Voor u is YOURFOOTBALLAPP dé perfecte gadget give-away, waarmee u uw relaties op het puntje van hun stoel laat zitten. En omdat de App volledig in uw huisstijl te ontwikkelen is, krijgt het desgewenst uw herkenbare signatuur. Alle belangrijke informatie over speelschema’s, uitslagen en wedstrijdstatis- tieken zijn handig gebundeld in uw YOURFOOTBALLAPP. Met onze voorliefde voor voetbal en jaren- lange ervaring in App development zorgen wij dat alles perfect draait. Daar hoeft u dus niet aan te denken. Een sterk staaltje tech- niek en een prachtig vormgegeven App in uw huisstijl, dat maakt YOURFOOTBALLAPP een onweerstaanbare gadget voor de eerste helft van 2016.

VIER HET EK MET UW KLANTEN!


Genomineerd voor “Beste online relatiegeschenk 2016”. Niet vreemd, want deze App zorgt voor een sportief saamhorigheidsgevoel. Nog nooit heeft uw bedrijf zo dichtbij uw relaties gestaan als tijdens dit EK.

GEEF YOURFOOTBALLAPP CADEAU


Distributie van YOURFOOTBALLAPP is heel simpel, omdat de App heel eenvoudig te downloaden is in de App store, Google Play en Windows Store. U bepaalt of de gebruiker een email adres moet opgeven of niet, om vervolgens de app te kunnen gebruiken. Ingevoerde email adressen wor- den op geautomatiseerde wijze aan u doorgegeven.

Social media spelen een grote rol in de kracht van uw YOURFOOTBALLAPP. Doordat gebruikers uitslagvoor- spellingen kunnen plaatsen op social media (Facebook, Twitter), waarbij automatisch vermeld wordt dat uw app ge- bruikt wordt, kan uw bereik een extra boost krijgen, waar u op langere termijn nog pro jt van heeft.

Zorg er ook voor dat u langs de zijlijn steeds betrokken blijft bij uw relaties. Via YOURFOOTBALLAPP kunt u di- recte “pushberichten” sturen vóór, tijdens en na het EK. U bepaalt de boodschap en wanneer deze dient binnen te komen bij de gebruiker. Ultieme interactieve direct marketing naar uw relatie.

Op eenvoudige wijze en eventueel a ankelijk van de wedstrijdresultaten kunt u op eenvoudige wijze electronic vouchers versturen naar uw relaties. U bepaalt de tekst en eventueel bijpassende visual of foto en verstuurt de voucher wanneer u het wilt. Vervolgens verschijnt de voucher bij uw relaties (eventueel voorafgegaan door een pushbericht) in de app. Na activatie (swipe) van de voucher is deze voor een aantal minuten bruikbaar (b.v. voor een korting of premium).

Exclusieve Business Partner voor Belgie:
RAMBLAZ bvba
Sint Truidersteenweg 301A-K3
3840 Borgloon
België

Christof Wulfranck
christof@ramblaz.com
christof@yourfootballapp.eu

www.ramblaz.com
tel: +32 12 74 45 35
mob: +32 472 65 42 52